fórum

nové téma Hledat řazení
Řazeno .
Řadit od

Jak sem zavítal do Plzence

Mno takže hezky po pořádku. Vy nejspíš skoro všichni Starý Plzenec znáte a určitě ste se tam už svezli. Nemám to tam zrovna od nás kousek (cca 40km), takže bych chtěl popsat, jak to vydím já - člověk který se tam přijel svézt z končin dalekých ...hehe...

Teda hezky pěkně dlouho sem plánoval jak se přijedu do Plzně svézt. Cesty tady s naší místní crew vedou většinou na směr Praha - Černošice, Všenory, Modřany atd... a tak sem chtěl změnu. Domluvil jsem se s Goodfellou a zaved mě na slíbenej dirt v Plzenci. Podle fotek se mi moc líbily zdejší lajničky. Respekt stavitelům. Sraz byl u Olympie a moje family si tam zatim šla nakoupit a počkat než se jejich zlosyn vyřádí na dirtu.. hehe. Vyrážíme, po cestě na nás 2 auta troubí jak na magory. Fuckujem ..brzdy.. čekáme co bude ..nic.. jedou dál. Dementi prostě. Asi neznaj pravidla silničního provozu protože sme je nijak nepřestoupili. A tohle se objevuje celkově docela často a věřím že si to myslim nejen já...

No ale to už dorážíme na flek. Od prvního pohledu se mi to moc líbí. Plácek na dirt jak vyšitej. Začínáme lítat lavici. Pak malou lajnu.. Nejsem nijak zkušenej dirtař, takže malou lajnu doskakuju vždycky maximálně asi na šestej dirt... Přesto pohoupání parádní a po chvíli přijíždí další lidi..Standa, Arny...po delší chvíli Nazi.. (jinak sorry kluci všechny si vás nepamatuju :-D ) ...no a za chvíli je tu bikerů jak na nějaký velký akci ..heh. Je vidět, že místí to maj nalítaný. Luxusní styl - hned velká lajna ...heh. Po chvíli dáváme wall.. a contest v manuálu nebo co to mělo bejt ..hehe. No a já po jednom docela možná i vydařenym manuálu přes hřiště končim na trávě na zádech a luxusně mi to namílá prdel.au..

Lítá se fakt dost. Nazi posílá parádní suicidy ..mx styl zlo. Ostatní taky super. Já se s tim trochu ještě peru, ale moc mě to baví a vydržel bych tu celej den. Následuje foto..video.. fakt jak na nějaký akci. Chlapi možná je tu tu u vás takhle běžný ...ale nejsem na to moc zvyklej (u nás je nás pár a skoro každej jezdí jinej styl) . Počasí luxus ..I v mikině je ti fakt horko.

Slunce už pomalu zapadá a pro mě přijíždej naši aby mě vzali dom. Docela se mi nechce. Protože tohle byl pro mě fakt super den se super lidma. Škoda že to neni tak i tady u nás.
Musim zase brzo přijet. A konečně dolítat do konce i tu velkou lajnu.
Zatim se mějte chlapi ..a málo hran přeju hehe. Máte to tam u vás fakt super.

Zpět na článek

Diskuze:
Jak sem zavítal do Plzence

18. 2. 2008 13:09 | odpovědět | citovat | #    
goodfella
goodfella

řek bych, že na to žes tu byl po prvý, tak výborný!! :-) a fotky z toho vylezly taky slušný :-) prostě parádní odpoledne :-)

19. 2. 2008 19:45 | odpovědět | citovat | #    
KORÁB
KORÁB

Dnes jsem tam ohnul krk u vidlice :-) :-) :-) :-)

19. 2. 2008 20:42 | odpovědět | citovat | #    
Troniq
Troniq

4koráb: hej u 66?..hmm…tos tam musel asi dát velký zlo..cos udělal že to odnes krk?..

19. 2. 2008 20:54 | odpovědět | citovat | #    
KORÁB
KORÁB

2Troniq:To víš mám to rád mezi kozzy:-)) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

19. 2. 2008 23:29 | odpovědět | citovat | #    
happy
happy

sem rad,ze se ti u nas libilo;)!tak nastesti,ze sme ty skoky jeste neprekopaly-kdyby vse slo tak,jak melo,tak uz mely bejt o kousek vetsi a to bych nechtel videt,co vsechno bys tam zlikvidoval!

21. 2. 2008 16:29 | odpovědět | citovat | #    
Ali
Ali

co to tam tak prasecky lítáte … Happy vohlej krk na travisovi Koráb vohlou 66 … tak ještě chybí prověřit Rock shox a fox ..... hehehehe :-) :-) :-)

21. 2. 2008 21:49 | odpovědět | citovat | #    
mára
mára

mam rock shox skákal sem tam a zládala to v poho dal sem si i table s dopadem do strany a vydržela :-)

Odpovědět ?
?
(Ochrana před spamem) ?

Nápověda | Smajlíci | * Zobrazí se na profilu

Nápověda

Vložení obrázku:

[img=http://www.server.cz/kde/je/obrazek.jpg Nepovinný popis k fotce]

Nahrát obrázek můžete například zde: http://img4.net

Video z Youtube: vlož pouze odkaz na video (např.: http://www.youtube.com/watch?v=4JfClvv0DFA)

12345 678 910111213 14151617 18192021 2223242627 282930

kalendář

únor
po út st čt so ne
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29

celý kalendář »
přidat akci »

fórum

eckhard:
Ano, souhlasím

goodfella:
mejch je poslednich 16 fotek, nad tim je to zrcadlem ;) ale taky na ne…

Troniq:
GF to je tvym Canonem? luxusni…;-)

Tadeas:
to Mario: V neděli jedeme dát menší enduro pojezd. Tak se ozvi na …

celé fórum »

připojte se

odkazy

Ride2426.com/
Bike forum
ETbikez.com
Freeride bikes Plzeň
Bikestuff
Bike klan Rypáci
Bikehazard
3 Guys Production
ČeMBA - Česká mountainbiková asociace