hehe, fejsbuk ti nakonec jeste bude zvysovat sledovanost na pr :)
11. 5. – Video z otvíračky nové tratě – Melounovky od 3 Guys Production
28. 11. – Promo video z FreeRapid Bikeparku od 3 Guys Production
21. 11. – Video z testování kamerový lanovky by 3 Guys Production
13. 11. – Filip Polc právě vyhrál 1.místo na Red Bull race v Japonsku. Gratulace
tip na aktualitu | další aktuality »
Ani nevim jak vznikla ta bláznivá myšlenka jet na závody, na 3DH cup do Meziboří. Všichni psali, jestli taky pojedu, ať jedu a tak že jo. Schánim velký auto, mam ho. Jenže najednou ten že nejede, ten taky ne...snad pojedu dodávkou sám?! Nakonec se domlouvám s Belekem a Anetou a taky Fastem, takže paráda!
Ráno mě budí sms od Cerwa: „Tady prší, muhahaaaa!“ Odpovídám mu, že vim a že nikam nejedu. Bleskově následuje odpověď: „Cože? To si děláš prdel!“...no sežral to i s navijákem:-D Na odpověď neni čas, skáču do auta a frčim Plzní.
Cesta nad moje naivní očekávání trvá předlouho. Otevírá se krajina komínů a chladících věží. Přijíždíme do Mostu. Přišlo nám to jako konec světa. Šílená silnice, kolem dráty, potrubí, věže, komíny, koleje. Měl sem pocit, že zajedem do nějaký pece a konec. Naštěstí se nic takovýho neudálo, trochu sme zabloudili a sme v Mezáku.
Parkoviště natříslký, no jo no, nepřijeli sme zrovna nejdřív. Kluci spěchají odevzdat přihlášky, aby nedošly čísla. Já zas tolik nespěchám. Ba ne, čísel ještě hafo, asi teda budu muset vytáhnout kolo :-)
Převlíknem se a „hurá“ na pomu. Nahoře davy lidí, času málo. Jdem si to sjet aspoň jednou, aby sme veděli, co nás čeká. Klucí natěšený, já si říkam hlavně přežít! Přežívam a dole když sesednu z kola, málem se mi podlamujou nohy, hehe. No jo no, panáček neni závodně trénovanej a všechno tomu napovída, neuděláš nic no.
Čekáme ve frontě na pomu, když hlásí, že už se pojede měřenej trénink. Trať si vůbec nikdo nepamatujem, ale dyť vo co de. Nahoře ještě víc lidi než předtim. Potkáváme známý tváře. Perry se dušuje, že prej zajet Beleka nebude problém. To ho asi nezná:-D Belek nás zajíždí oba! Je to starej závoďák!!
Chvíli si dáváme pauzu a povídáme. Jedem na horu si to ještě jednou zkusit sjet, přeci jen každá jízda dobrá.
Začínají měřený jízdy. Zavládl chaozz, nikdo moc neví podle jakýho systemu se jezdí? Nakonec je to prej jedno, takže sjíždíme první měřenou jízdu. No jízda šílená žejo. Pak koukáme na části trati, jak to de ostatním a moc nechápem. Fast povzbuzuje, bohužel někteří se jím asi nechali znervóznit a šli ven.
Druhá měřená jízda se jela podle časů tréninku. Máme dost času než na nás příde řada. Akorát tak vychladnout, pokecat, pomluvit jednočepy, Perry pořád někam odbíhá...žeby už prostata? Jelikož sem jel hodně pomálu, když přichází na řadu fully, jedu celkem brzy. Zas nic moc jízda teda, ale co. Přijel sem si hlavně zajezdit, ne se honit s časomírou. Já sem si zajezdil, poznal atmosféru závodů, přežil, takže celkově shrnuto pro mě super!
Za fotky zde díky bikeskovi a všechny fotky od něj najdete na http://bikesek.rajce.idnes.cz/2009-05-16_Mezibori_3DH/#album
Další fotky:
http://mbike.rajce.idnes.cz/3dh_Cup_Mezibori_16.5.2009/
http://lejboj.rajce.idnes.cz/Mezibori/#album
ty vole ty jseš rychlej .. já to vybloguju tak za měsíc ....... byli jsme sice skoro poslední, ale zase jsme si zajezdili a užili nějakou frdel ne?
perry – moje řeč! ostatně jak sem napsal, bylo to to, proč sem tam
jel. někdy v tejdnu bříza
? dropik čeká 
Teda fílo ty si ale rychlej
Pěkně si to sepsal, docela jsem se
i pobavil…super závod, super atmosféra…už abysme jeli na další

já se teda přiznam že mi to vůbec nešlo..asi si mě jet neviděl fílo:D už aby byl bouřňák…konečně zpět na HT a snad pojedu jako člověk a ne jako já
jinak atmosfera typicky 3dh…pohodička…a proto tam přece jezdíme..takže s fílou a spol see ya na dalšim 3dh a s belekem na poháru za týden
cerw: jistě! :-D promin, příště už tě nebudu rozhazovat křikem a řehtačkou.. až kolem mě pojedeš, bude hrobový ticho :-D
| po | út | st | čt | pá | so | ne |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | 31 | |||
Petr Huňát:
Ahoj, prosím vás nemáte někdo kontakt na
pořadatele nebo odpověd…
Mars:
Dneska jsme zde byli a většina dřevěnejch staveb