fórum

nové téma Hledat řazení
Řazeno .
Řadit od

Špičák týden po otevření

Na neděli sme si domluvili zopáknout Špičák. Bohužel ráno doráží o jedno auto míň, škoda, ale zas tolik litovat nemusíte. Od rána pod mrakem a chladno, ale pořád doufáme v předpověď počasí, marně. Chvíli mrholí, takže si říkáme, že už to bude dobrý.

Potkáváme známý tváře, střídáme tratě. Jedu s bandou s Wénou, ale ty se po dojezdu odebírají na oběd, což mě se vůbec nechce. Jedu na lanovku, že někoho potkám cestou snad.

Sednu na sedačku, kouknu před sebe a vidím velkej černej mrak. Pořád doufám, že z toho nic nebude. Začíná mrholit, sem v klidu. Mrholení střídají kroupy, pořád sem v klidu. Ovšem za chvíli kroupy přidávají na intenzitě, k tomu i déšť no a ke všemu zastavili lano...výborný, říkám si.

Od výstupní stanice sjíždím do bufetu se na chvíli schovat. Některý nadšence to ale neodratilo a lítaj kolem. Pomálu přestává a tak si říkám, že se vydám na cestu. Chtěl sem jet „štrůdl“, asi bude vo držku ale zkusim to. Na morku nic moc teda, ale přežívam.

V klopenkách se potkáváme s Belekem, kterej chce jet vedle a pokecat...což ale netušim, chci objet louži, z leva...jenže v momentě kdy uhejbám před louží registruju Belekovo přední kolo, na levo ode mě. Ale tam už se nemůže vejít, takže výstup z trati, Belek strhává železnej kolík, jen to cinkne. Naštěstí sme oba ok, sorry kluku, příště hlásit no:-)

Dole jedu za Wénou, přečkat déšť. Píše Perry, jestli nezajedem na rybník...bohužel teda v tomhle případě rybník zajel na Špičák.

Vysíláme průzkumníky, aby zjistili jak je na tom trať, že bysme ještě jeli. Ti se vrací za deště a celý hnědý, fuj! No a pak už jen prší, teda až do doby, kdy vypnou lano. To je najednou jasno a sluníčko!

Fota čerpána od „fotofotříka“ z http://www.skocice.net/spicak_21_6_2009/ , díky!

Zpět na článek

Diskuze:
Špičák týden po otevření

22. 6. 2009 22:04 | odpovědět | citovat | #    
Belek
Belek

Příště mě Járomíro prosim tě z tratě nevystrkuj takovým násilím jo? to si udělal fakt drastickym způsobem :-) Jo a taky si zapomněl napsat, že neumíš jíst sušenky…ještě teď mam poprskanou „žábu“ od lineckých polomáčených rohlíčků a taky napít ti příště nedam ty lehkoživko :-) :-) :-)

22. 6. 2009 22:10 | odpovědět | citovat | #    
goodfella
goodfella

jo, kdybys nemel takovy zavodnicky tendence a nechtel se mermomoci prede me narvat, neskoncilo to takhle…nemam oci na zadech :-) ..aspon vis, ze priste hlasit, ja te pusim :-) …jinak teda ty bys 4X jezdit nemoh :-)

vlastne sem zapomnel napsat, ze wena me taky malem sundal…prej objet vnitrkem a malem sme vylitli oba, ste sileny :-)

za susenky dik, ale piti bylo moje :-)

23. 6. 2009 13:48 | odpovědět | citovat | #    
Majkl
Majkl

Haha, celkem sranda čtivo. Někdy bych tam taky zajel až budu mít čas. Ještě jsem tam ani nebyl :-)

24. 6. 2009 16:10 | odpovědět | citovat | #    
perry
perry

jsem slavnej .. ani jsem tam nebyl a přesto se o mě píše

lbastlova(na)gmail.com | předmět: www.oujeee.estranky.cz | 24. 6. 2009 18:06 | odpovědět | citovat | #    
LíLa

Jůha,… když budete jezdit častěji, dejte vědět :)  :-)

24. 6. 2009 18:21 | odpovědět | citovat | #    
goodfella
goodfella

perry – myslim ze mas jeste rezervy s tou slavou :-)

líla – kdyz si vzpomenem, nekam ti to napisem, ja leda na fb :-)

24. 6. 2009 20:55 | odpovědět | citovat | #    
perry
perry

podle mě prostě to že se moje jméno objeví v reportu zvyšuje čtenost článku a prestiž webu

reakce na #4191 | předmět: Re:  | 29. 6. 2009 20:08 | odpovědět | citovat | #    
Vendelin

GF: Leda hovno :D

Odpovědět ?
?
(Ochrana před spamem) ?

Nápověda | Smajlíci | * Zobrazí se na profilu

Nápověda

Vložení obrázku:

[img=http://www.server.cz/kde/je/obrazek.jpg Nepovinný popis k fotce]

Nahrát obrázek můžete například zde: http://img4.net

Video z Youtube: vlož pouze odkaz na video (např.: http://www.youtube.com/watch?v=4JfClvv0DFA)

12345 678 910111213 14151617 18192021 2223242627 282930

kalendář

květen
po út st čt so ne
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

celý kalendář »
přidat akci »

fórum

Petr Huňát:
Ahoj, prosím vás nemáte někdo kontakt na pořadatele nebo odpověd…

Mars:
Dneska jsme zde byli a většina dřevěnejch staveb je zničenejch a …

mazlik:
a ten závod z radyně bude v kolik?:)

Maaca:
V den otvíračky špičáku je to dost kolizní termín, nemyslíte?

celé fórum »

připojte se

odkazy

Ride2426.com/
Bike forum
ETbikez.com
Freeride bikes Plzeň
Bikestuff
Bike klan Rypáci
Bikehazard
3 Guys Production
ČeMBA - Česká mountainbiková asociace