cestou zpet sme Vas teda potkali, me docela zajimalo co a jak se stalo, zamrzi.. jinak toho pocasi je skoda..
11. 5. – Video z otvíračky nové tratě – Melounovky od 3 Guys Production
28. 11. – Promo video z FreeRapid Bikeparku od 3 Guys Production
21. 11. – Video z testování kamerový lanovky by 3 Guys Production
13. 11. – Filip Polc právě vyhrál 1.místo na Red Bull race v Japonsku. Gratulace
tip na aktualitu | další aktuality »
Tak jsem byl přesvědčen, abych se s širší internetovou veřejností podělil o víkendové zážitky z Horsefeathers Kozzystyle. Neberte to jako recenzi nebo něco podobnýho.
Jednak není co recenzovat, když se závod zrušil a jednak jsou to spíš osobní zážitky. Není stylovějšího zahájení než ... hovnoooo! Hovno se s naprostou neoddiskutovatelností stalo oficiálním heslem Kozz a znělo přes pláně 24/7. K tomu se ale ještě dostaneme.
Začnu odjezdem. Byl jsem s mojí holkou a jednou kamarádkou domluvenej, že budeme odjíždět asi kolem 11 dopoledne. S našim plánem ale celkem vyjebalo grilování u Crastyho a dámská jízda u Áji doma. Přijel jsem nabrat dámy asi v 11 a přistihl jsem je při snídani, kamarádka Martina zrovna volala, že už čeká a začíná chcát. Lehce před 12 jsme ale byli v autě kompletní. Batohy do kufru, Parkway Drive do rádia a jelo se dobře. Asi o hodinu pozdějš mi volají plzenecký, zrovna vyjíždí. Cestou střídavě svítilo a chcalo. Zastávka na oběd v ČB - držtě se dál od pizzy do ruky z tamního Globusu... trochu kanál. Nasedáme zpět do auta a píše mi Vondras 'To je mrdnik! Vemte si gumovky!' Myslel jsem, že si dělá prdel a zasmál jsem se.
Byl to celkem šok, když jsem dorazili na pláně. Všude bylo minimálně dvacet čísel sraček (ne jenom bahna, byl v tom hnůj, tráva a všechno možný). Hned se nás chopil jakejsi týpek a sdělil mi, že to mam rozhulit nahoru do kopce po parkovišti a až to dál nepůjde, tak mam dát raketu a zacouvat z kopce na nějaký místo. Ujel sem v těch hovnech asi 30 metrů než se auto zastavilo, dal jsem zpátečku a jakmile jsem se otočil na vrstevnici, zapad jsem, kola se protočily a ohodily mi nově umytej Focus hovnama odshora dolů. Za pomoci tří lidí jsme nakonec auto dostali mezi ostatní auta. Řikal jsem si, že jsem celkem debil - zapadnout při couvání z kopce, ale potom, co zapadly další 4 auta jsem zjistil, že jsem si vedl při nejhorším průměrně.
Vystoupili jsme a šli jsem si prohlídnout trať. Potkali jsme Máňu s foťákem, prej zrovna před chvílí přestalo pršet a nevypadá to dobře. Všude bahno a v trati vyjetý koleje. Přidává se k nám ještě Vondras, Pepe a Johanka a jdem omkrnout trať. Vondr nám ukázal drop, kde si loni rozbil držku. Celkem ho obdivuju, já bych měl strach to slanit. Jdeme si sednout k rumboudě na klobásu a pivko. Zanedlouho přijíždí Toledo se zbytkem DTJ gangu. Vystupujou Happy, Jára, Crasty a Germán a jsou celkem dobře vidět. Všichni mají na sobě zářivě oranžový železničářský uniformy a vysoký gumáky. Happy má berli ohnutou dole asi o 45° - Germán prej cestou neodolal sejmout z okýnka pár patníků.
Následovalo pivo, přivítání, pivo, pivo, pivo a grilování, přidal se k nám Keby a Máňa a jestli jsem na někoho zapoměl, tak hovno. Postavil se gril a naplnil se uhlím. Neměl dolní rošt a nechtěl moc hořet, tak tomu Germán pomoh trochou benzínu. Uhlí hořelo dobře. A gril taky. A rošt a tráva a oheň šel i dolníma dvířkama, takže celkem pohoda. Bílej hustej dým s oktanovým číslem 95 už taková pohoda nebyl, ale nakonec jsem ty hermelíny měl v alobalu takže shit happened.
Crasty mi věnoval doktorskej plášť, kterej bohužel vydržel čistej tak 5 minut. Po celejch pláních se ozývalo troubení a řvaní 'hovno' a 'mrdej' a podobně. Čas uběhl celkem rychle a začly koncerty. Plus Minus mi moc nevzali, ale podle nadšených výkřiků 'hovnoo' lidí pod podiem se všeobecně líbili. Další Queens of Everything byli celkem zajímavý, punkrock říznutej rockabilly s kontrabasem, škoda jen zvukařů, který to moc nezvládli nazvučit. Mezi tím jsme ještě zaslechli celkem vtipný 'Lidi nelezte k těm daňkům přes to mlíko, bude z toho průser!' Chvíli mi trvalo, než jsem pochopil, že za parkovištěm je ohrada se zvířatama.
Pod pódiem byl kotel v oceánu sraček a všichni byli odshora dolů hnědý, navíc začla bejt celkem kosa. Poslení Pipes & Pints byli ovšem výborný! Byl trochu adrenalin uhejbat všem těm namrdanejm lidem co klouzali po bahně pod našima nohama, protože kdo byl, určitě ví, že na Kozzách je všechno v kopci. Ovšem vrchol večera bylo, když nějakej borec vylez nahej na podium a začal tam tancovat a do vhodnejch partů řvát do mikrofonu hovno. Do toho další týpek na monitoru mával 5m vlajkou Jägermeister a vypadalo to všechno fakt dobře. Já moc nepil, protože mi z dusna bolela hlava, tak si to aspoň pamatuju.
Pipes and Pints končili a naked man na podiu začal do mikrofonu vykřikovat 'Eště jednu!' Jejich dudák řek, že zahrajou ještě jednu 'ale jenom, když si přetáhneš předkožku přes mikrofon' Naked man pokrčil ramenama a žačal si rvát mikrofon na ptáka, přičemž přiběh celkem nasranej zvukař a začal se s nim tahat o mikrofon a pak ho vyhodil z podia. P&P to vyžehlili a přidali ještě pár songů, my už ale šli spát. Všichni pod podiem byli totálně zasraný od bahna, ale nikdo nevypadal, že by mu to vadilo.
Noc v kufru v kopci nebyla úplně ono a ráno jsem byl celkem polámanej. Vstali jsme v 10 a dozvěděli jsme se, že se závod ruší, což je fakt škoda, ale bylo to pochopitelný, protože země byla podmáčená metr hluboko. Sbalili jsme se, rozloučili a mazali domů.
Cesta celkem ubíhala až do momentu, kdy se jedno auto rozhodlo odbočit a zapomělo na blinkr. Vidím brzdový světla a najednou koukám, že auto přede mnou stojí. Postavil jsem se na brzdu a zastavil jsem deset čísel za jeho nárazníkem, pak přišla rána zezadu a náraz nás odhodil na Fiat před náma a slušně s náma zamával, zatímco první zmrd si v klidu odbočil k poli. Saab za náma byl totálně na hadry, ale nejhůř dopad mladej pár na Ducati za ním. Když viděli, jak se skládáme, položili se na bok a poslali motorku pod Saab.
Holka z tandemu asi zapadla do škarpy a namlátila si koleno, hůř dopad ten druhej, kterej zřejmě potkal tu svou motorku když se klouzal po asfaltu a na 3x si zlomil ruku. Zmrdi z prvního auta nezapoměli vysvětlit policajtům, že jsme jeli všichni jako magoři, přitom jsme se za nima táhli asi 5km sedmdesátkou. Jako viník byl označenej Saab za mnou, první auto spokojeně odjelo a my jsme se dali do sepisování formulářů v 69 vyhotoveních. Škoda na našem autě byla odhadnutá na 70 až 100 tisíc, Saab šel rovnou do šrotu a Multistrada měla rozlámaný plasty.
Až na tuhle nepříjemnost musim říct, že ačkoliv se nejelo, byla to vydařená akce. Určitě jsem opoměl spoustu věcí, ale to neva. Snad se letos pojede, byla by škoda si to nezopakovat A omlouvám se za všechny chyby a překlepy, píšu to na notebooku u filmu s pivem. Hovno!
foto: Ája - http://vafka.rajce.idnes.cz/Horsefeathers_Kozzy_Style_2009/
cestou zpet sme Vas teda potkali, me docela zajimalo co a jak se stalo, zamrzi.. jinak toho pocasi je skoda..
Takhle zbořit DUCATI Multistrada…! Snad se nezabil. Jinak fotky z baheních zápasů mne hodně pobavili-jinak ale myslim to počasí,fakt smutný muset zrušit tak pěknej závod.
| po | út | st | čt | pá | so | ne |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | 31 | |||
Petr Huňát:
Ahoj, prosím vás nemáte někdo kontakt na
pořadatele nebo odpověd…
Mars:
Dneska jsme zde byli a většina dřevěnejch staveb