aspon neco z meho místa kde bydlim a je tam kamos na mim kole HARO :-)
11. 5. – Video z otvíračky nové tratě – Melounovky od 3 Guys Production
28. 11. – Promo video z FreeRapid Bikeparku od 3 Guys Production
21. 11. – Video z testování kamerový lanovky by 3 Guys Production
13. 11. – Filip Polc právě vyhrál 1.místo na Red Bull race v Japonsku. Gratulace
tip na aktualitu | další aktuality »
Sezóna se klasicky zakončuje Marosanou, i přesto se týden na to cosi jelo. ČP BMX a MTB na bikrosce v Bílině. To jak mě tam ubližovali, týrali a dokonce i bundu na dvě půlky rozdělili, vše zachyceno pohotovým objektivem paparazzi.
To, že už je počasí na hovno ví každý, i proto se nikomu na další závod nechtělo. Leč web bikros.cz zavelel - jede se! A tak jsem vyrazil do černé blátivé Bíliny.
Takový nápad už zas tolik lidí nemělo, na závodech se sešlo 5 eliťáků, a 9 riderů kategorie hobby, což je fakt směšný počet. Ale zase na druhou stranu ať je to co nejrychleji odjetý a člověk může rychle do sucha a tepla... Nic méně dětí ten den tam bylo také dost, a tak byla fronta na hadici s vodou celkem dlouhá.
Jezdilo se celý den na hovno. Měkký to bylo až hrůza, jakmile vás někdo předjel tak hned následovala bahení sprcha jak na plochý dráze, prostě děs. Nedejbože, když se vám stane to samé co mě - když nečekaně vdechnete kus bahna rovnou do trubice, nebo když vás soupeř napadne pěstně, roztrhne vám bundu a pak se vám ještě směje.
No a pak to všechno dorazila mamka kluků Benešů, která mě přišla zmrdat za to že jezdim jako prase a strkam do jejích synů. Že jsem takhle dřív nejezdil. Tímto se kluci omlouvám, od teď už takhle budu jezdit pořád!!
No víc to asi nemá cenu komentovat, já nevyhrál, takže sem jel na smažák a hranolky do Mostecké knajpy... Uvidíme se příští rok na 19. závodech ČP v BMX a MTB!!
ale draha silene bez ducha !! mohla by mit trosku vetsi smysl :) a lepsi povrch ;-) lae jinak good
taky tady takovej zapadákov ale na Chlume mame mensi FReride ale naky smejdi nam to rozkopali
| po | út | st | čt | pá | so | ne |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | 31 | |||
Petr Huňát:
Ahoj, prosím vás nemáte někdo kontakt na
pořadatele nebo odpověd…
Mars:
Dneska jsme zde byli a většina dřevěnejch staveb