fórum

nové téma Hledat řazení
Řazeno .
Řadit od

RIP moje holka

Ano, je to tu. Moje holka umřela. A nebyla to ledajaká holka. Žil jsem s ní už téměř 6 let, náš vztah byl plný důvěry, vzájemné lásky a úcty. Samozřejmě mě občas i pěkně nakopala, ale to do takových vztahů patří, prostě klasická „itálie“.

Za ty léta co jsem s ní prožil, jsem do ní též něco investoval (tak jak to u normálních vztahů bývá), její původní zlatý kabát alá Leoš Mareš jsem jí postupem času vyměnil za líbivý zelený. I její doplňky jsem jí musel kupovat nové. Obzvláště čas okolo vánoc tomu byl jako předurčený, holky prostě chtějí nový doplňky a tak i ta moje nechtěla být dozadu.
Měl jsem jí rád, bral jsem jí často na víkendové výlety, nebo občas jen trochu protáhnout ven na procházku. A právě jeden takový chladný zimní výlet se jí stal osudný…
Byl to výlet do pěkné kryté zimní haly v Mariánských Lázních, kde mají takovou tu zajímavou věc, startovní bránu. Co čert nechtěl, když sem se svojí holkou jel ze starťáku, tak jsem trošku víc zabral, udělalo to křup bum a už jsem se s mojí holkou válel v prachu. Po jejím ohledání jsem zjistil že jí to utrhlo pravou zadní nohu, a bez nohy je moje holka prostě nepoužitelná.
S lítostí v srdci jsem si tedy objednal novou holku, která bude možná ještě fešnější než ta původní. Bude na dietě, tedy mít ještě o pár gramů než ta stará a hlavně nebude mít žádný vrásky..

Zpět na článek

Diskuze:
RIP moje holka

10. 2. 2011 8:26 | odpovědět | citovat | #    
Špagát

Takže ty nemáš jenom tlustý břicho, ale i tlustý nohy a tam to jsou svaly jo? Krutě :-) Co bude ta novou slečnu? Nějaká bloncka z vyšší společnosti?

10. 2. 2011 9:28 | odpovědět | citovat | #    
Jirka Cipra
Jirka Cipra

hele moje nová holka bude mít stříbrnej kožich a bude mít na krku náhrdelník od Marzošky.. a bude to fešák ;-)

PS: tlustý břicho a nohy?? chlapče asi si tě podam až tě potkam! :-)

13. 2. 2011 20:46 | odpovědět | citovat | #    
pan Špagát

Mno jsem zvědav na tvojí kočičku, doufam, že nebude vadit že ti na ni budu koukat :-)

14. 2. 2011 15:17 | odpovědět | citovat | #    
Jirka Cipra
Jirka Cipra

koukat můžeš, ale nešahat!!!!! ;-)

Odpovědět ?
?
(Ochrana před spamem) ?

Nápověda | Smajlíci | * Zobrazí se na profilu

Nápověda

Vložení obrázku:

[img=http://www.server.cz/kde/je/obrazek.jpg Nepovinný popis k fotce]

Nahrát obrázek můžete například zde: http://img4.net

Video z Youtube: vlož pouze odkaz na video (např.: http://www.youtube.com/watch?v=4JfClvv0DFA)

12345 678 910111213 14151617 18192021 2223242627 282930

kalendář

květen
po út st čt so ne
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

celý kalendář »
přidat akci »

fórum

Petr Huňát:
Ahoj, prosím vás nemáte někdo kontakt na pořadatele nebo odpověd…

Mars:
Dneska jsme zde byli a většina dřevěnejch staveb je zničenejch a …

mazlik:
a ten závod z radyně bude v kolik?:)

Maaca:
V den otvíračky špičáku je to dost kolizní termín, nemyslíte?

celé fórum »

připojte se

odkazy

Ride2426.com/
Bike forum
ETbikez.com
Freeride bikes Plzeň
Bikestuff
Bike klan Rypáci
Bikehazard
3 Guys Production
ČeMBA - Česká mountainbiková asociace