fórum

nové téma Hledat řazení
Řazeno .
Řadit od

3DH cup no.1 Meziboří u Litvínova

První závod letošního třidéháčka je za námi a zde je report a fotečky.

DH sezóna začala a s ní i 3DH cup. Už doma když koukám na FB tak 300 potvrzených účastníků mě vnáší úsměv na rty. Když ale v 9:00 stojím před prezentací a přede mnou se plazí předlouhý had nadržených sjezdařů tak mi ten úsměv padá a mě se chce brečet. Když po hodině a třičtvrtě stojím o 5 metrů blíže k prezentaci a přede mnou je ještě cca 150 lidí tak se mi chce blejt. Tohle je prostě nevychytaný. Příště kluci rozšířit prezentaci o další obsluhující lidi či to vymyslet jinak. Nervozní na to seru a jdu se raději převlíct a zajezdit si a svojí přihlášku dávám Pencákovi a Kinkorovi, za což díky kluci. U lana samozřejmě fronta až k lesu, což znamená půl hodiny čekání na lano. Když se nasraně dostanu nahoru tak první tři jízdy defekt. Padá mi řetěz jako o závod, píchám, prostě na ho.no :-( Takže v tu dobu, už je samozřejmě dávno po poledni a začíná měřený trénink, kde člověk stojí hodinu než na něj přijde řada. Po několika dalších desítkách minut přichází na řadu 1.kolo, kde mám opět defekt. 137.místo opravdu není ideální :-)
Druhé kolo ač mělo začít v 16:00 začíná minimálně o hodinu déle, odjede asi 50 osob, což je hodina a přichází další nemilá zpráva - borec na trati vylítl a seknul si řidítka do ohryzku. Startér trochu plaší, nechce se mu jít dolů z kopce, tak volá z kopce jestli může pouštět, probíhají zmatky, čekání, vše se natahuje. Nakonec má borec fakt velký problémy, takže se volá zdravotník, další čekání, atd atd ...
Když je skoro 19 hodin a já mám ještě před sebou 2,5 hodiny cesty domů, tak to balím, sjíždím dolů, hážu kolo do auta a na druhé kolo seru.
Nic proti pořádajícím klukům, obdivuji každého kdo pro sport něco dělá, ale tohle bylo silný kafe i na mě a to jsem kliďas...
300 sjezdařů je prostě silný kafe, a příště raději zvolím variantu, kdy si pojedu zajezdit do nějakýho bikeparku a nebudu stát celý den ve frontě za stejný, nebo snad ještě větší peníze a s tím že si to ani pořádně nesjedu...

Zpět na článek

Diskuze:
3DH cup no.1 Meziboří u Litvínova

vitasko(na)seznam.cz | 11. 5. 2011 10:32 | odpovědět | citovat | #    
Vitas blackbiker

co k tomu dodat, my si víkend z GF užili neskutečně a počítali s tím že všichni češi budou na Mezáku. Ještě že nemám v hlavě to závodní pojetí ježdění. Takže v Geisskopfu byla neskutečná pohoda a zajezdili jsme si dost.Gf tu dá jistě pár fotek:-) Počasí neskutečné-2 dny azura

mrfreddy(na)seznam.cz | 11. 5. 2011 14:26 | odpovědět | citovat | #    
freddy

to je sila…

11. 5. 2011 21:19 | odpovědět | citovat | #    
Jirka Cipra
Jirka Cipra

příště se polepším a pojedu s vámi…

Odpovědět ?
?
(Ochrana před spamem) ?

Nápověda | Smajlíci | * Zobrazí se na profilu

Nápověda

Vložení obrázku:

[img=http://www.server.cz/kde/je/obrazek.jpg Nepovinný popis k fotce]

Nahrát obrázek můžete například zde: http://img4.net

Video z Youtube: vlož pouze odkaz na video (např.: http://www.youtube.com/watch?v=4JfClvv0DFA)

12345 678 910111213 14151617 18192021 2223242627 282930

kalendář

květen
po út st čt so ne
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

celý kalendář »
přidat akci »

fórum

Petr Huňát:
Ahoj, prosím vás nemáte někdo kontakt na pořadatele nebo odpověd…

Mars:
Dneska jsme zde byli a většina dřevěnejch staveb je zničenejch a …

mazlik:
a ten závod z radyně bude v kolik?:)

Maaca:
V den otvíračky špičáku je to dost kolizní termín, nemyslíte?

celé fórum »

připojte se

odkazy

Ride2426.com/
Bike forum
ETbikez.com
Freeride bikes Plzeň
Bikestuff
Bike klan Rypáci
Bikehazard
3 Guys Production
ČeMBA - Česká mountainbiková asociace