fórum

nové téma Hledat řazení
Řazeno .
Řadit od

Víkend v Geissu

Konečně nastala doba otevírání bikeparků a lepšího svezení! Všichni z Plzně jedou do Mezáku, čili najít někoho na víkend do Geisskopfu nebylo jednoduchý, nakonec sme jeli s Víťou z Varů.

Víťa z Varů na Slovany jede přes Doubravku a při přendavání věcí zjisťuje, že si nechal SPD boty doma. Čili nespěcháme a na 9 jedem do Heposu pro pedály a konečně směr Šumava!

Do Geissu přijíždíme docela pozdě, ale sme tu celej víkend, takže se nic neděje. Vyložíme krámy, oblíct, permice a na lano!! Docela dost lidí! Párkrát čekáme docela dlouho, ale pak se vylidňuje. Na rozehřátí jedeme několikrát první půlku fr a zbytek dualky. První jízdy dost byly dost chabý, postupem to bylo lepší. Dualky přeschlý. Zkoušíme i druhou půlku fr trati, ale to nás nebaví.

Když už do na fr docela odsejpá, byl čas omrknout dh! To byla docela tragédie. Přijedeme dolu a já jen koukam skrz frontu, mlčim a přemejšlim co je špatně. Potkáváme Joudu s bandou, tak se zdržujeme nahoře a já koukam, kudy a jak že se to má jet. Víťa že chce taky foto, tak jede ... jede přes šutr ... bez nášlapů se nadlehčí, noha z pedálu a už výří prach a mele se v kamoní. Jouda poctivě drží spoušť a až se Víťa zvedá, ptá se jestli je ok :D Snad příště v SPD lepší. Nakonec už vypínají lano, tak si to dolu už jen tak splužim.

Na parkovišti už dávno začal večírek, ano, příště zaparkuju dál :) Stavíme stan (hangár) a ukazuju Víťovi, jak že se ten stan staví správně a na co sou všechny šňůrky. A nastal čas na véču. Víťa přivez navařeno z hotelu - srnčí guláš? No proč ne! Pomalu se smráká a ochlazuje, kolem hoří ohně a my pomalu vytuháváme.

Ráno čaj, vyndat kola z předsíně, oblíct a k lanu dorážíme ještě než ho pustí - paráda! Opět rozježdění se na první polovině fr trati, ze který se dá přejet na uplně novej trail "Flow country". Představte si pumptrack+singltrack dobromady a pořád mírně z kopce. Neuvěřitelná zábava v tempu!! A vyjede se u lanovky, čili jasná kombinace!

Zkoušíme taky lehčí ns lajnu. Všechno celkem v pohodě, ale nijak nás to nebralo. Mě leží v hlavě dh, musim tam. Viťa polámanej ze soboty volí fr. Konečně jsem se na dh trochu osmělil a šlo to, nakonec i trochu v tempu, základ byl ale nerozbít se :)

Víťa že už dá jen poslední fr+flow trail, jedu s nim a pak chci ještě dh, ale nakonec si řikam, že v nejlepšim se má přestat a jedem k autu. Končíme dřív, protože máme ještě v plánu zastávku na Špičáku a prohlídku staveb, co nás čekají letos jako novinky. Opět ukazuju, jak sbalit stan ... asi budu dělat instruktora přes stany :D

Dorazíme na Špičák a tam mrtvo. Maloun telefon nebere, tak nechávame kola v autě a dem nahoru jen pěšky. Potkávame Dodáče, ten nás informuje o sobotní party a nedělním komatu, takže je to jasný. Přesto budí Malouna, kterej chvíli neví co se děje, když si loupne pár růžovejch pilulek štěstí je to lepší :D Zdržujeme se jen chvíli a jedem směr Čachrov. Klasika knedlo-zelo, 14 knedlíků bylo dost, ale dalo se. Víťa trochu vyplašenej, ale svých 10 sněd.

Přesto, že tratě nejsou opravený a dost rozbitý, bylo to super!

Zpět na článek

Diskuze:
Víkend v Geissu

11. 5. 2011 16:00 | odpovědět | citovat | #    
Špagát

„pár růžových pilulek štěstí“ :-D a kotrmelec taky fajn :-)

11. 5. 2011 17:00 | odpovědět | citovat | #    
Tydly

Netušil jsem, že mam až takový zrcadla! :D Jinak se omlovám, že jsem v neděli nedorazil. Dal jsem si přestávku kvůli zádům. Tomáš, bílý demo.

richard.joza(na)seznam.cz | 11. 5. 2011 17:53 | odpovědět | citovat | #    
Jouda

Pěkný, moc Vám závidím. Já se stále na ty záda nemohu hnout… prášky nepomáhaj, nevím co s tím. Všechno špatně!!!

11. 5. 2011 19:32 | odpovědět | citovat | #    
maverick82
maverick82

už se tam taky těšim

vitasko(na)seznam.cz | 11. 5. 2011 19:35 | odpovědět | citovat | #    
Vitas blackbiker

Jojo, super víkend s tebou kámo, opět zopakujem. Ty zapomenuté boty a crash mi sice vystavily stopku na nějké polety, ale o to víc jsem natěšenej na další Geisskopf. Report cajk,. ale nějak mockrát tam je to moje jméno Víťa:-)muhehe. Příště píšu já a bude tam Goodfella Goodfella:-) Jouda ty „nezlob“ a dle mý metody cvič plus Wobenzym, Proenzi a nechat si vmasírovávat kostival plus voltaren. Zaručuju zlepšení. PS:mne taky teď bolí celej člověk-pád a dostavování Progress trailu zanechalo následky:-)

předmět: geis | 11. 5. 2011 21:57 | odpovědět | citovat | #    
SGA

pěkný fotky pánové, novej trail asi good co?

vitasko(na)seznam.cz | 11. 5. 2011 22:48 | odpovědět | citovat | #    
Vitas blackbiker

SDA: Flow country mne osobně překvapil hodně, ideální trail pro EN ridery, dirtaři si taky užijí a ostatním se bude líbit. Dá se navázat s vrchní částí FR lajny,která se zas dost líbila GF takže v kombinaci s FR ideální tratička. Prostě nový trail je skutečná zábava a veskrze bez brždění což je docela zajímavým zjištěním.Samo jsou tam místa kde se musí přibrzdit ale celkově paráda,nahoru dolu, odrazy,klopky,boule atp. Mne bavila.

vkonapwr(na)seznam.cz | předmět: Geiss | 1. 8. 2011 12:11 | odpovědět | citovat | #    
koZa

Čau bando zítra se chystáme na dva dny do Geissu a pak na den na Špičák.Mám dotaz ohledně ubytka.Dá se rozumně přespat tam,nebo je lepší přejet na Českou stranu a shánět ubytování tam? Mám pro každý případ i stan,ale v takovém počasí bude lepší postel a sprcha.Díky za info

1. 8. 2011 12:17 | odpovědět | citovat | #    
goodfella
goodfella

tyjo ubytovani v geissu sme resili stanem vzdycky. ted ma bejt uz pekne a v geissu na parkovisti to neni problem. geiss je cca 40km od hranic, tak nevim jeslti je rozumny najet temer 100km navic :)

vkonapwr(na)seznam.cz | 1. 8. 2011 14:39 | odpovědět | citovat | #    
koZa

noo při skoro 600km je to celkem pakatel:-D.Jinak,je tam nějaký pojezd poblíž s lanovkou?

1. 8. 2011 14:58 | odpovědět | citovat | #    
goodfella
goodfella

pobliz ceho? lanovky sou Geiss Spicak, o nicem jinym nevim

vkonapwr(na)seznam.cz | 1. 8. 2011 18:07 | odpovědět | citovat | #    
koZa

v poho…i tak díky za info.

Odpovědět ?
?
(Ochrana před spamem) ?

Nápověda | Smajlíci | * Zobrazí se na profilu

Nápověda

Vložení obrázku:

[img=http://www.server.cz/kde/je/obrazek.jpg Nepovinný popis k fotce]

Nahrát obrázek můžete například zde: http://img4.net

Video z Youtube: vlož pouze odkaz na video (např.: http://www.youtube.com/watch?v=4JfClvv0DFA)

12345 678 910111213 14151617 18192021 2223242627 282930

kalendář

květen
po út st čt so ne
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

celý kalendář »
přidat akci »

fórum

Petr Huňát:
Ahoj, prosím vás nemáte někdo kontakt na pořadatele nebo odpověd…

Mars:
Dneska jsme zde byli a většina dřevěnejch staveb je zničenejch a …

mazlik:
a ten závod z radyně bude v kolik?:)

Maaca:
V den otvíračky špičáku je to dost kolizní termín, nemyslíte?

celé fórum »

připojte se

odkazy

Ride2426.com/
Bike forum
ETbikez.com
Freeride bikes Plzeň
Bikestuff
Bike klan Rypáci
Bikehazard
3 Guys Production
ČeMBA - Česká mountainbiková asociace