„pár růžových pilulek štěstí“ :-D a kotrmelec taky fajn :-)
11. 5. – Video z otvíračky nové tratě – Melounovky od 3 Guys Production
28. 11. – Promo video z FreeRapid Bikeparku od 3 Guys Production
21. 11. – Video z testování kamerový lanovky by 3 Guys Production
13. 11. – Filip Polc právě vyhrál 1.místo na Red Bull race v Japonsku. Gratulace
tip na aktualitu | další aktuality »
Konečně nastala doba otevírání bikeparků a lepšího svezení! Všichni z Plzně jedou do Mezáku, čili najít někoho na víkend do Geisskopfu nebylo jednoduchý, nakonec sme jeli s Víťou z Varů.
Víťa z Varů na Slovany jede přes Doubravku a při přendavání věcí zjisťuje, že si nechal SPD boty doma. Čili nespěcháme a na 9 jedem do Heposu pro pedály a konečně směr Šumava!
Do Geissu přijíždíme docela pozdě, ale sme tu celej víkend, takže se nic neděje. Vyložíme krámy, oblíct, permice a na lano!! Docela dost lidí! Párkrát čekáme docela dlouho, ale pak se vylidňuje. Na rozehřátí jedeme několikrát první půlku fr a zbytek dualky. První jízdy dost byly dost chabý, postupem to bylo lepší. Dualky přeschlý. Zkoušíme i druhou půlku fr trati, ale to nás nebaví.
Když už do na fr docela odsejpá, byl čas omrknout dh! To byla docela tragédie. Přijedeme dolu a já jen koukam skrz frontu, mlčim a přemejšlim co je špatně. Potkáváme Joudu s bandou, tak se zdržujeme nahoře a já koukam, kudy a jak že se to má jet. Víťa že chce taky foto, tak jede ... jede přes šutr ... bez nášlapů se nadlehčí, noha z pedálu a už výří prach a mele se v kamoní. Jouda poctivě drží spoušť a až se Víťa zvedá, ptá se jestli je ok :D Snad příště v SPD lepší. Nakonec už vypínají lano, tak si to dolu už jen tak splužim.
Na parkovišti už dávno začal večírek, ano, příště zaparkuju dál :) Stavíme stan (hangár) a ukazuju Víťovi, jak že se ten stan staví správně a na co sou všechny šňůrky. A nastal čas na véču. Víťa přivez navařeno z hotelu - srnčí guláš? No proč ne! Pomalu se smráká a ochlazuje, kolem hoří ohně a my pomalu vytuháváme.
Ráno čaj, vyndat kola z předsíně, oblíct a k lanu dorážíme ještě než ho pustí - paráda! Opět rozježdění se na první polovině fr trati, ze který se dá přejet na uplně novej trail "Flow country". Představte si pumptrack+singltrack dobromady a pořád mírně z kopce. Neuvěřitelná zábava v tempu!! A vyjede se u lanovky, čili jasná kombinace!
Zkoušíme taky lehčí ns lajnu. Všechno celkem v pohodě, ale nijak nás to nebralo. Mě leží v hlavě dh, musim tam. Viťa polámanej ze soboty volí fr. Konečně jsem se na dh trochu osmělil a šlo to, nakonec i trochu v tempu, základ byl ale nerozbít se :)
Víťa že už dá jen poslední fr+flow trail, jedu s nim a pak chci ještě dh, ale nakonec si řikam, že v nejlepšim se má přestat a jedem k autu. Končíme dřív, protože máme ještě v plánu zastávku na Špičáku a prohlídku staveb, co nás čekají letos jako novinky. Opět ukazuju, jak sbalit stan ... asi budu dělat instruktora přes stany :D
Dorazíme na Špičák a tam mrtvo. Maloun telefon nebere, tak nechávame kola v autě a dem nahoru jen pěšky. Potkávame Dodáče, ten nás informuje o sobotní party a nedělním komatu, takže je to jasný. Přesto budí Malouna, kterej chvíli neví co se děje, když si loupne pár růžovejch pilulek štěstí je to lepší :D Zdržujeme se jen chvíli a jedem směr Čachrov. Klasika knedlo-zelo, 14 knedlíků bylo dost, ale dalo se. Víťa trochu vyplašenej, ale svých 10 sněd.
Přesto, že tratě nejsou opravený a dost rozbitý, bylo to super!
Netušil jsem, že mam až takový zrcadla! :D Jinak se omlovám, že jsem v neděli nedorazil. Dal jsem si přestávku kvůli zádům. Tomáš, bílý demo.
Pěkný, moc Vám závidím. Já se stále na ty záda nemohu hnout… prášky nepomáhaj, nevím co s tím. Všechno špatně!!!
Jojo, super víkend s tebou kámo, opět zopakujem. Ty zapomenuté boty a crash mi sice vystavily stopku na nějké polety, ale o to víc jsem natěšenej na další Geisskopf. Report cajk,. ale nějak mockrát tam je to moje jméno Víťa:-)muhehe. Příště píšu já a bude tam Goodfella Goodfella:-) Jouda ty „nezlob“ a dle mý metody cvič plus Wobenzym, Proenzi a nechat si vmasírovávat kostival plus voltaren. Zaručuju zlepšení. PS:mne taky teď bolí celej člověk-pád a dostavování Progress trailu zanechalo následky:-)
SDA: Flow country mne osobně překvapil hodně, ideální trail pro EN ridery, dirtaři si taky užijí a ostatním se bude líbit. Dá se navázat s vrchní částí FR lajny,která se zas dost líbila GF takže v kombinaci s FR ideální tratička. Prostě nový trail je skutečná zábava a veskrze bez brždění což je docela zajímavým zjištěním.Samo jsou tam místa kde se musí přibrzdit ale celkově paráda,nahoru dolu, odrazy,klopky,boule atp. Mne bavila.
Čau bando zítra se chystáme na dva dny do Geissu a pak na den na Špičák.Mám dotaz ohledně ubytka.Dá se rozumně přespat tam,nebo je lepší přejet na Českou stranu a shánět ubytování tam? Mám pro každý případ i stan,ale v takovém počasí bude lepší postel a sprcha.Díky za info
tyjo ubytovani v geissu sme resili stanem vzdycky. ted ma bejt uz pekne a v geissu na parkovisti to neni problem. geiss je cca 40km od hranic, tak nevim jeslti je rozumny najet temer 100km navic :)
| po | út | st | čt | pá | so | ne |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | 31 | |||
Petr Huňát:
Ahoj, prosím vás nemáte někdo kontakt na
pořadatele nebo odpověd…
Mars:
Dneska jsme zde byli a většina dřevěnejch staveb